December 29, 2018

Månadens kund! Möt Lilian Magnusson - en nyfiken, framåt och karismatisk säljare som är intresserad av att börja måla med sin röst och sitt tal. En dröm för Lilian är att bli uppläsare. Sagt och gjort så gjorde hon slag i saken och började  ägna sig åt röst-och taltekn...

November 30, 2018

Månadens kund! Möt journalisten Karin Janson - en modig och inspirerande journalist som har skriften som sitt främsta kommunikationsverktyg på arbetstid. Karin tog tag i sin röst-och talteknik under hösten 2018, coachad av Fanny, då hon nu ska börja prata om sitt skriv...

November 30, 2018

Äntligen månadens kund - Malin Berling! En nyfiken och målmedveten konsult som ofta gör presentationer i sitt arbete. Malin har investerat i röst- och talträning hos RöstSmart, coachad av Fanny.

👇

Namn: Malin Berling...

September 28, 2018

Jag har alltid haft komplex och osäkerhet kopplat till min röst. Att öka kontrollen kring rösten ökar också mitt självförtroende.

August 21, 2018

Jag har främst övat på min andning och mitt magstöd. Det har också hjälpt mycket att öva mitt uttal med olika tekniker för att hitta en styrka i rösten utan att stämbanden bryter och blir darriga.