Årskrönika 2017


För RöstSmart har 2017 varit ett betydelsefullt år. Det här vill vi såklart dela med oss av till er genom ett blogginlägg! :)

Till att börja med vill vi tacka Malin.B Erikson, skådespelarcoach och regissör på Scenstudio sthlm, för en fantastisk uppstart på ett nytt och spännande samarbete. Tillsammans har vi påbörjat ett projekt som vi länge längtat efter, nämligen skådespelarträning med kropp och röst!

RöstSmart och Scenstudio sthlm möttes i samma tankar där vi värnar om att skådespelare ska ha ett forum för att hålla igång sitt instrument och att förbereda sig inför inträdesprov, casting och audition.

Under höstterminen genomförde vi workshops inriktade på Embodied Acting som fick mycket fin respons! Just nu planerar vi för en fortsättning under vårterminen 2018 och eventuellt ännu ett nytt samarbete, väldigt spännande! Vi delger er så snart vi vet mer om hur det kommer se ut- så stay tuned!

Vi har under året varit ute och föreläst om röstens funktion, röstteknik och röstergonomi. Ett bra och roligt sätt att möta personer med röstkrävande yrken där vi fått möjlighet att ge dem en större förståelse om rösten, b.la hur den kan kännas och låta beroende på exempelvis olika funktionella och miljörealterade faktorer. Vi har kunnat ge dem tips, råd och strategier på hur de med relativt små medel kan få en röst som är hållbar och orkar mer.

Flera nya kunder har tillkommit under 2017 som bokat individuella sessioner för att börja träna sin röst- och talteknik för en bättre rösthälsa, ökad röstkontroll och ett säkrare uttryck. Vi är mycket glada över att alla har varit nöjda och talat om för oss att det har varit roligt att röst- och talträna!

RöstSmart drivs av två passionerade och röstälskande logopeder och vi lyfter nu på hatten och tackar alla som bidragit till att företaget har växt och tagit ett rejält kliv framåt. Vi är taggade på 2018 och ser fram emot att träffa nya och gamla kunder som vill fortsätta utveckla det främsta kommunikationsredskapet- rösten!

Kärlek, röst och respekt/ Johanna och Fanny på RöstSmart

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 by RöstSmart. Proudly created with Wix.com