Inspirera, informera och gestalta

Hej alla bloggläsare!

Det är många som frågar oss vilka som är våra kunder och hur vi jobbar. Vi ger er här en liten hint :) På RöstSmart har vi valt att dela in kunderna i personer som arbetar med att inspirera, informera och gestalta. Vilka är då dessa?

Exempel på:

inspiratörer - föreläsare, coacher, entreprenörer, konsulter, tv-personligheter, poddare, radiopratare

informatörer- lärare, utbildare, kommunikatörer, säljare, service- och kundtjänstpersonal

gestaltare - artister, skådespelare, sångare och andra scenkonstnärer

Vad tränar vi på med våra kunder? Till att börja med skapar vi oss en bild av vad just den specifika kunden är ute efter och vill utvecklas inom. Sedan tränar vi på allt från: avspänning, andning, magstöd, uthållighet, klang, artikulation, tempo, prosodi, dialekt och accent. För vissa är målet att hitta grundläggande röstteknik för att orka prata längre stunder och få en slitstark röst medan andra vill arbeta med ett specifikt tal eller framförande och få ihop uttrycket i rösten med resten av kroppen/kroppsspråket. Ni vet så att uttrycket blir enhetligt och bekvämt både för den som framför och för dom som lyssnar och/eller tittar. Många av våra kunder kommer för individuell röst-och talträning men vi har också möjlighet att ta emot mindre grupper (2-5 pers), större grupper samt att ge föreläsningar inom röst- och tal. Kanske vill du, och ditt företag/arbetsplats att vi kommer till er? Det ordnar vi såklart på bästa sätt.

Om du har frågor om röst. och talteknik, tveka inte att höra av dig till oss! Lättaste sättet är att maila info@rostsmart.se eller skriva till oss på sociala medier :) Skriv även till oss om ni har önskemål på vad vi ska blogga om.

Hoppas ni har haft en härlig start på 2018! Vi är superglada för att ni läser och delar vår blogg. Vi hörs snart igen,

Kramar från Johanna och Fanny på RöstSmart

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 by RöstSmart. Proudly created with Wix.com