Våra lokaler och samarbeten gör oss kreativa och entusiastiska!

Hej bästa läsare!

Vi fortsätter att ge er en inblick i vårt företag :)

Nu ska ni få veta vart vi håller hus och vilka vi just nu samarbetar med.

Vi på RöstSmart har våra lokaler på Gotlandsgatan 73C på Södermalm i Stockholm. Dessa delar vi med företaget Voice Centre som är en sångstudio och startades 2003 av Daniel Zangger Borch (doktor i populärmusiksång). Daniel är en grym sångcoach och tar hand om flera av Sveriges artistelit tillsammans med de andra sångcoacherna som också finns på företaget. Förutom att vi delar lokaler med Voice Centre har vi också möjligheten att samarbeta med de kunder som kommer till företagen eftersom en del sångare även behöver röstcoachning med inriktning på tal och tvärtom. Det är ju trots allt samma stämband vi jobbar med ;)

I årskrönikan nämnde vi samarbetet med Malin B. Erikson (skådespelarcoach och regissör) som har företaget Scenstudio Sthlm. Tillsammans med Malin har vi skådespelarträning både enskilt och i workshopformat med ett solistiskt synsätt på skådespeleri- Embodied Acting. Vi coachar skådespelare inför inträdesprov, innan/efter audition och provfilmning samt ordnar med self-tape. Malin är en fantastisk coach och inspiratör som ger skådespelare de verktyg om behövs för b.la karaktärsarbete, textanalys och scenisk närvaro medan vi på RöstSmart arbetar med grundläggande röstteknik, dialekt och accent.

Våra lokaler och samarbeten gör oss kreativa och entusiastiska! Vill du samarbeta med oss? Eller har du någon/några som du tycker ska samarbeta med oss? Tveka inte att höra av dig på vår mail info@rostsmart.se eller på sociala medier.

Vi önskar er en härlig vecka! /Johanna och Fanny på RöstSmart

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 by RöstSmart. Proudly created with Wix.com