KOLLA! RöstSmart finns nu på Skype och snart kommer även webbkurser💃👍

Vi har ständigt något nytt på gång och just nu arbetar vi för fullt med lanseringen av våra webbkurser 😃 Vi avslöjar inte allt precis just nu men tanken är att vi vill nå ut till så många som möjligt i vårt avlånga land eftersom långt ifrån alla bor i RöstSmarts hemstad, Stockholm. Vi börjar med att lansera webbkurs i följande:

1. Svenskt uttal- nybörjare

2. Svenskt uttal- fortsättning

Dessa kurser kommer rikta sig till dig som har svenska som andraspråk och vill

vidareutveckla ditt svenska uttal. Fokus kommer alltså att ligga på uttalet och inte på språket och dess form.

1. Röst- och talteknik - nybörjare

2. Röst- och talteknik - fortsättning

Dessa kurser kommer rikta sig till dig som vill lära dig röst- och talteknik. Precis som beskrivningen lyder riktar sig nybörjarkursen lämpligast till dig som inte har tränat din röst tidigare och avancerad till dig som har viss erfarenhet men önskar mer kunskap och ökad kontroll.

Lanseringsdatum är inte riktigt bestämt men som det ser ut just nu satsar vi på april/maj 2018. Whoop! Vi håller er uppdaterade. Vet du redan nu någon som skulle vara vara intresserad av att utveckla sig inom dessa områden? Tipsa gärna om oss! Vi finns tillgängliga på skype och tar gladeligen emot frågor och funderingar. Lättast att få tag på oss är via vår mail: info@rostsmart.se eller via sociala medier.

Vi önskar en peppig vecka till alla!

Många fina kramar/Johanna och Fanny på RöstSmart

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 by RöstSmart. Proudly created with Wix.com