RöstSmart på ditt jobb och din fritid!

Precis som rubriken lyder kan man vara RöstSmart både på sitt jobb och sin fritid då dessa ofta innebär engagemang från din talröst! Se bara på oss bakom företaget RöstSmart 😀

Vi arbetar båda som röstcoacher och logopeder till vårt arbete, vilket innebär att vi använder vår talröst i stort sett hela dagarna. Vi konsulterar, motiverar, teoretiserar och förklarar för att ge våra kunder tillräckligt på fötter för att kunna utveckla sitt främsta kommunikationsredskap, rösten! Sedan är vi också ivriga röstanvändare på fritiden. Förutom att vi båda tycker om att umgås med vänner ute på lokal, hemmavid och över telefon så utmanar vi också rösten i våra specialintressen. På bilderna ser ni utdrag från vad vi pysslade med förra helgen. Johanna hade spelning med sitt band Kungfusion där sång stod i fokus och Fanny föreläste om rösten i transition hos personer med könsdysfori. Förutom själva delen där vi genomförde detta så var det också mycket prat runtomkring eventen för det är ju sånt som hör till.

Summa summarum - stämbandsmuskulaturen arbetar hårt och ofta för personer med röstkrävande jobb och fritid. Det är av värde att träna din röst- och talteknik för bästa hållbarhet och kvalité samt att röstvila (dvs vara tyst och göra aktiviteter som inte kräver röst) för att få den återhämtning som krävs för att kunna fortsätta prata, socialisera och kommunicera obehindrat.

Har du ett röstkrävande jobb och/eller fritid? Självklart ska du unna dig att bli RöstSmart. Kontakta oss på info@rostsmart.se eller via våra sociala medier för konsultation och bokning. Vi ser till att röst- och talträning blir rolig och effektiv för dig. RöstSmart håller till i Stockholm men finns nu också på skype☝️perfekt för dig som bor i övriga landet eller har svårt att ta dig till våra lokaler på gotlandsgatan på södermalm.

Ha en fantastisk vecka!/Johanna och Fanny på RöstSmart

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 by RöstSmart. Proudly created with Wix.com