Ingen sångfågel?🎤 Luuugnt! Vi ger dig rösttekniken du behöver för att briljera med din talröst!🌟


Som vi tidigare nämnt i bloggen har våra kunder ofta yrken där rösten och talet står i fokus vilket ställer krav på deras röstteknik!

Eftersom vi vanligtvis coachar och följer våra kunder från 5 sessioner och uppåt ser vi en utvecklingskurva som resulterar i att kunderna inte bara tar till sig och använder verktyg inom röstteknik för att få en mer hållbar röst utan även ett ökat självförtroende och en utstrålning som tydligare lyser igenom! Det här är något som vi på RöstSmart är så glada för att vara med och bidra till. Alla borde ge sig själva tiden till personlig utveckling i någon mån och det här är ett sätt. Genom att du får verktyg, strategier, tips och råd om din röst och ditt tal så lyser du tydligare igenom både för dig själv och för andra. Vi lovar!

Vi vet att det är många där ute som är nyfikna och skulle vilja prova det här med röstcoachning. Stundom hör vi dock kommentarer som "jag som inte kan sjunga" eller "jag vågar inte". Känner du igen dig? Vi har då glädjande nyheter! Du behöver inte kunna sjunga för att komma till RöstSmart. Vi har nämligen fokus på din talröst. När du kommer till oss fungerar det precis som en sångsession fast för talrösten. Superenkelt, det är bara och komma som du är och följa oss! Och för er som inte vågar komma själva så har vi precis lanserat vårt duo-paket. Det betyder att du och en vän, kollega, syskon etc. (ja, ni fattar) bokar in er på 75 min coachning tillsammans med oss och på så sätt kan det kännas lite lättare att komma igång eller bara prova på. Det här kan även vara den perfekta presenten, aw:n eller kvällsnöjet. Why not?

Vill du prova på röst- och talcoachning enskilt eller tillsammans med någon? Maila oss på info@rostsmart.se eller via sociala medier. Vi svarar på alla mail och konsulterar samtliga kunder helt gratis! Tipsa gärna om oss och dela vår blogg så blir vi glada.

Unna dig personlig utveckling! Kram/Johanna och Fanny på RöstSmart

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 by RöstSmart. Proudly created with Wix.com