Röstcoachning för 2- testa duopaketet!👭


Förra veckan lanserade vi duo-paketet!🎉 Röstcoachning där du kan ta med någon på 75 minuters session där vi guidar er genom röstens olika delar med praktiska övningar och en minilektion i röstens anatomi och fysiologi. Perfekt för er som vill prova något nytt och vill göra något tillsammans. Inga förkunskaper krävs!

Anledningen till att vi skapande duo-paketet är att vi märker att många tycker att det är roligt med röstcoachning. Yeey! Och vem vill inte ha roligt tillsammans med någon? Det förhöjer ju hela upplevelsen. Dessutom är det ju så att när man lär sig något nytt tillsammans med någon annan så lär man sig dubbelt så snabbt 😉Eller? Prova! Perfekta aw:n, lunch eller kvällsnöjet! Det här är även en härlig grej för dig som känner att det kan vara utmanande att komma själv till en början. Då grabbar du helt enkelt med dig kompisen, kollegan eller syskonet. Alla är välkomna!

För att ta en titt på hur stämbanden fungerar rekommenderar vi den här länken: https://www.youtube.com/watch?v=CwlTOTDWesA

Här ser ni ÖNH-läkaren Henrik Widegren ta en titt på sina egna stämband och dess funktion. Sugen på att veta mer om rösten och talet? Då hittar du oss på gotlandsgatan 73 på Södermalm i Stockholm eller via mail info@rostsmart.se samt sociala medier. För mer läsning om duopaketet så hänvisar vi dig till vår hemsida www.rostsmart,se

Ha en härlig vecka! Kramar till alla/Johanna och Fanny på RöstSmart

Utvalda inlägg
no-posts-feed.on-the-way
no-posts-feed.stay-tuned
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 by RöstSmart. Proudly created with Wix.com