Världsröstdagen 16:e april!🎉

March 26, 2018

Den 16:e april uppmärksammas rösten runtom i världen! I Stockholm kommer det bjudas på ett gediget schema där du b.l.a får lyssna till logopeder, sångare och skådespelare som talar kring årets tema: Hälsa, Hjärna, Rösten.

 

Fanny på RöstSmart kommer att vara på plats vid eventet så vill du träffa RöstSmart utanför sina lokaler är detta ett tillfälle att säga hej! För er som är intresserade av evenemangsinnehållet redan nu, kolla in hemsidan här

 

 

Varför tycker vi på RöstSmart att rösten ska uppmärksammas? Jo, rösten är det främsta kommunikationsredskap du har. Du använder din röst dagligen både privat och i din profession, flera av oss till stor del av vår vakna tid. Vi tycker därför att det är viktigt att både ta hand om och utveckla sin röst och sitt tal. Rösten ingår i din hälsa och i din person d.v.s hur du framställer dig själv och uppfattas av andra. 

 

Blev du sugen på att prova utveckla rösten och talet? Välkommen att sänka kortisolet och höja endorfinerna hos RöstSmart 😉 Vi gillar olika och är HBTQ-certifierade. Välkommen, inga förkunskaper krävs! Kontakta oss på info@rostsmart.se eller sociala medier. Stor kram/Johanna och Fanny på RöstSmart

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg