Världsröstdagen 16:e april!🎉


Den 16:e april uppmärksammas rösten runtom i världen! I Stockholm kommer det bjudas på ett gediget schema där du b.l.a får lyssna till logopeder, sångare och skådespelare som talar kring årets tema: Hälsa, Hjärna, Rösten.

Fanny på RöstSmart kommer att vara på plats vid eventet så vill du träffa RöstSmart utanför sina lokaler är detta ett tillfälle att säga hej! För er som är intresserade av evenemangsinnehållet redan nu, kolla in hemsidan här

Varför tycker vi på RöstSmart att rösten ska uppmärksammas? Jo, rösten är det främsta kommunikationsredskap du har. Du använder din röst dagligen både privat och i din profession, flera av oss till stor del av vår vakna tid. Vi tycker därför att det är viktigt att både ta hand om och utveckla sin röst och sitt tal. Rösten ingår i din hälsa och i din person d.v.s hur du framställer dig själv och uppfattas av andra.

Blev du sugen på att prova utveckla rösten och talet? Välkommen att sänka kortisolet och höja endorfinerna hos RöstSmart 😉 Vi gillar olika och är HBTQ-certifierade. Välkommen, inga förkunskaper krävs! Kontakta oss på info@rostsmart.se eller sociala medier. Stor kram/Johanna och Fanny på RöstSmart

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 by RöstSmart. Proudly created with Wix.com