Röstens del i din retorik - vi ger dig din fulla röstpotential och rätta glowet!✨


Retorik är i grunden grekisk lära om konsten att förmedla sitt budskap, övertyga och argumentera för sin sak vilket såklart är superaktuellt för dig att ha koll på i detta högkommunikativa samhälle. Genom att träna din retorik har du möjlighet att få gehör från dina lyssnare och mer slagkraftigt komma till tals. En viktig del i retoriken är din röst och det är precis det som vi på RöstSmart är specialiserade på, röstteknik vid tal. Som ni kan läsa om i förra veckans blogginlägg kan man exempelvis komma till oss för att sätta guldkant på sitt tal med sin röst. Själva svårigheten i framförandet behöver alltså inte ligga i det retoriskt språkliga utan i din röstteknik när det väl är dags. Rösten speglar mycket av dig och ditt budskap och vi ger dig din fulla röstpotential!

Vi vet att flera kan känna igen sig i att det kan uppstå en påtaglig nervositet innan framföranden. Nervositet kan tydligt påverka din andning och därmed din röst eftersom det då blir svårt att hitta avspänning och skjuta på med luft vilket är två viktiga komponenter för din röstproduktion. Genom att hitta din röstteknik når du målet till en stabil, säker och genomträngande stämma som bringar trygghet och gehör hos lyssnarna.

Alla kan tala och framföra! Vi på RöstSmart lär dig röstteknik på ett modernt och kreativt sätt. Vårt mål är att du som kund skall få ökad kontroll och glädje av att använda din röst. Vi coachar dig på ett tryggt, personligt och energifyllt vis!

Rösten är vår passion och vi har alltid tid för dig. Tveka därför inte att kontakta oss för konsultation, bokning och samarbete. Vi finns bara ett mail bort på info@rostsmart.se eller på telefon som nu hittar på hemsidan.

Ha en fantastisk vecka! /Johanna och Fanny på RöstSmart

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 by RöstSmart. Proudly created with Wix.com