Månadens kund! En spännande officer som tog tag i sin röstteknik för att få en klar och tydlig röst!

I veckans blogg får ni möta månadens kund, Annelie Vesterholm. En spännande, driftig och karaktärsstark officer som tog tag i sin röstteknik under våren 2018 tillsammans med Fanny. Vi bjuder bjuder er på läsning om hennes läran och framgångar hos RöstSmart.

Namn: Annelie Vesterholm

Ålder: 53 år

Utbildning: M.Sc

Yrke: Officer

Varför sökte du dig till RöstSmart?

Jag fick en vinterinfluensa som var väldigt segdragen, flera månader. Den satte sig bland annat på stämbanden så att jag hade rätt stora problem med tal och ont i halsen. Problemet med stämbanden fortsatte trots att tillfrisknande i övrigt. Efter ett tag märkte jag att det blivit mer eller mindre kroniskt och jag insåg att jag behövde hjälp. I mitt yrke så är det viktigt att använda rösten, den ska vara klar och tydligt och så var det definitivt inte.

Hur många sessioner har du bokat?

Jag bokade fem sessioner och det var nödvändigt för mig. Jag fick hemuppgifter och övade en hel del med hjälp av dem. Redan efter två sessioner så märkte jag en tydlig positiv skillnad på min röst.

Vad tränar du främst på just nu tillsammans med din röst- och talcoach?

Jag har främst övat på min andning och mitt magstöd. Det har också hjälpt mycket att öva mitt uttal med olika tekniker för att hitta en styrka i rösten utan att stämbanden bryter och blir darriga.

Upplever du att du har fått någon "aha"-upplevelse under dina röst- och talsessioner hittills?

Den största aha-upplevelsen är att det faktiskt går att öva stämband, andning och magteknik för att få den styrka i rösten som jag behöver.

Upplever du att något är extra utmanande i din röst- och talcoachning?

Det mest utmanande har varit att ta mig tid för träningen. Det är en sak att vara 45 min hos RöstSmart, en annan sak att hitta 15 min varje dag för mina övningar.

Hur applicerar du det du har lärt dig hos RöstSmart i din arbetsmiljö?

Varje dag har jag tillfällen då jag ska kunna tala tydligt och starkt. Ordergivning är en naturlig del i min vardag.

Skulle du rekommendera andra att gå till RöstSmart? Varför?

Jag rekommenderar alla som känner att de blir ansträngda i halsen eller att de tappar rösten att söka professionell hjälp för sin röst. RöstSmart är professionella och duktiga på att hitta problemet och därefter anpassa övningar och hemuppgifter. Jag rekommenderar definitivt RöstSmart.

Grymt jobbat och tack för ditt bidrag till månadens kund, Annelie! Det har varit spännande att få vara med i din process mot en stark och klar röst. Vi önskar dig all lycka med ditt fortsatta engagemang och arbete som officer. Är du som läser också i behov av en hållbar röst-och talteknik? Tveka inte att höra av dig till oss på info@rostsmart.se eller via sociala medier. Vi finns på Södermalm i Stockholm och tar med glädje dig under RöstSmarts vingar.

/Johanna och Fanny på RöstSmart

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 by RöstSmart. Proudly created with Wix.com