Månadens kund! Konsulten som boostar självförtroendet genom röst- och talträning✌️🙋🏼‍♀️


Äntligen månadens kund - Malin Berling! En nyfiken och målmedveten konsult som ofta gör presentationer i sitt arbete. Malin har investerat i röst- och talträning hos RöstSmart, coachad av Fanny.

👇

Namn: Malin Berling

Ålder: 30

Utbildning: MSc i folkhälsovetenskap med inriktning på hälsoekonomi

Yrke: Konsult inom hälsoekonomi

Varför sökte du dig till RöstSmart?

Jag ville få ökad kontroll över min röst; den är svag och känns instabil. Det gör att jag känner mig obekväm när jag ska hålla presentationer och prata inför en grupp människor. Dock är det en relativt stor del av mitt jobb och det känns därför viktigt att göra ett säkert och stabilt intryck.

Hur många sessioner har du bokat?

Jag började med att boka in 5 sessioner och tyckte att varje tillfälle gav mig så mycket och kände därför att jag inte ville sluta där utan bokade in 5 sessioner till.

Vad har du hittills uppnått med din röst- och talträning?

Hittills har jag fått öva på min andning och hållning, att sänka röstläget och arbeta på att 'få ut rösten'. Jag har fått övningar som hjälper mig att hitta ett röstläge där jag har kontroll och känner att rösten är stabil och hörs ut i rummet. De sessioner jag har haft såhär långt har verkligen gjort skillnad!

Hur ofta, länge och vad tränar du på med din röst och ditt tal?

Förutom de sessioner vi bokat in varje eller varannan vecka går jag igenom de övningar vi har gjort under sessionerna i ca 30 minuter ett par kvällar i veckan. Men tanken är att hitta några övningar att göra varje morgon för att rösten ska komma igång. Övningarna hjälper mig att sänka röstläget och att kontrollera rösten.

Vad skulle du säga att röst- och talträningen gör med dig som person?

Röst- och talträningen gör att jag känner mig tryggare i situationer då jag ska prata inför en grupp människor; det ger mig mer självförtroende.

Skulle du rekommendera personer i samma bransch som dig att gå till RöstSmart? Om ja, varför?

Jag skulle rekommendera alla som känner att rösten lätt blir ansträngd eller osäker, eller de som skulle behöva få hjälp med att nå ut med sin röst att gå till RöstSmart. RöstSmart är så duktiga på att identifiera vad man skulle kunna förbättra/träna på och ger en många bra tips och övningar som är anpassade efter ens eget behov. Dessutom sprider de så mycket positiv energi!

Grymt jobbat Malin och tack för intervjun! Det är härligt att känna din pepp för att röst- och talträna och härligt att du redan nu upplever goda resultat. Vi diggar din målmedvetenhet och kommer med glädje fortsätta följa din röstresa som ser ljus ut! Är du som läser också sugen på att boosta sitt självförtroende genom röst- och talträning? Hör av dig till oss på info@rostsmart.se eller via sociala medier. Vi finns på Södermalm i Stockholm och tar alltid emot alla våra kunder med stor passion.

Heja dig!/Johanna och Fanny på RöstSmart

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 by RöstSmart. Proudly created with Wix.com