Månadens kund! Säljaren med siktet mot en målande talröst för att uppnå drömmen om att bli uppläsare


Månadens kund! Möt Lilian Magnusson - en nyfiken, framåt och karismatisk säljare som är intresserad av att börja måla med sin röst och sitt tal. En dröm för Lilian är att bli uppläsare. Sagt och gjort så gjorde hon slag i saken och började ägna sig åt röst-och talteknik under hösten 2018, coachad av Läs om Lilian och hennes röstresa.

👇

Namn: Lilian Magnusson

Ålder: 45 år

Utbildning: Fil Kand i företagsekonomi

Yrke: Key Account Manager

Varför sökte du dig till RöstSmart?

Jag har under en längre tid funderat på hur jag kan utveckla min röst som ett verktyg som jag ska kunna arbeta med, t ex som uppläsare av olika former av texter. Jag använder även min röst i mitt arbete genom att träffa kunder då jag arbetar med försäljning. Ibland har man större grupper som man ska tala till och det är alltid en fördel att kunna sin retorik.

Hur många sessioner har du bokat?

5 st

Vad har du hittills uppnått med din röst- och talträning?

Jag har lärt mig hur man använder magen när man ska orka tala under en längre tid. Jag har även lärt mig hur man kan anpassa rösten i olika tonlägen beroende på vad man vill åstadkomma. I berättelser som vi har övat på under sessionerna, men även hemmavid. Det krävs mycket träning för att kunna testa sig fram. Det är lite som att lära sig måla en tavla med rösten

Hur ofta, länge och vad tränar du på med din röst och ditt tal?

Efter att jag har lärt mig tekniken har vi arbetat med olika texter och själva berättartekniken. Hur man kan få en berättelse mer intressant och levande för lyssnaren. Vi har arbetat bort plattheten som det ibland kan bli när man läser upp en text. Vi har haft en session per vecka och jag har fått texter att jobba med hemma som jag sedan har spelat in och spelat upp alt. läst upp på sessionen. Det har också varit häftigt att få gå på session och bara fokusera och jobba med sin röst. Man kopplar bort allt annat i vardagen och tränar på ett verktyg man har och alltid kommer att ha nytta av att kunna använda på olika sätt. Både professionellt och på fritiden. Rösten bär du ju alltid med dig.

Vad skulle du säga att röst- och talträningen gör med dig som person?

Den utvecklar och stärker en person då rösten är otroligt viktig i bara hur man uppfattas och hur man faktiskt vill uppfattas.

Skulle du rekommendera personer i samma bransch som dig att gå till RöstSmart? Om ja, varför?

Ja, absolut! Speciellt kvinnor i chefsroller. Att kunna använda sin röst kan skapa mer pondus och en extra krydda självförtroende.

Tack för intervjun Lilian! Ditt mod, din karisma och glädje för att lära dig nya saker inspirerar. Varje vecka har vi både utvecklat din teknik och tagit dig utanför din comfort-zone med glädje och skratt. Du har redan lärt dig mycket och det kommer bara var du som sätter gränsen för hur mycket du vill fortsätta måla din tavla. Är du som läser också sugen på att ta modet till dig och börja med röst- och talträning för att briljera med ditt framförande? Hör av dig till oss på info@rostsmart.se eller via sociala medier. Vi finns på Södermalm i Stockholm och tar alltid emot alla våra kunder med stor passion.

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Följ oss
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 by RöstSmart. Proudly created with Wix.com